زولبیا ماه رمضان
طرز تهیه: ??
?????
نشاسته یک لیوان سر خالی- ماست پر چرب نصف لیوان- گلاب یک ق غ - زعفران دمکرده دو ق غ - روغن مایع یک ق چ - ارد دو ق غ - بیکینگ پودر نصف ق چ مواد لازم برای شیره: یک لیوان سر خالی شکر- یک سوم لیوان اب - دو ق غ گلاب- ابلیمو نصف ق چ - چند عدد هل و زعفران دم کرده و نصف ق غ گلوکز. نشاسته و ماست را مخلوط میکنیم بعد ارد و گلاب و زعفران و روغن مابع را اضافه می کنیم با همزن می زنیم تا کرم رنگ و روان شود بیکینگ پودر هم اضافه میکنیم
????
بعد از دو سه دقیقه هم زدن مواد را سه تا چهار ساعت استراحت میدیم. شیره مواد را اماده میکنیم قبل از سرخ کردن چونکه شیره زولبیا باید داغ باشد اول شکر و اب و گلاب و ابلیمو را مخلوط میکنیمهم میزنیم بعد زیر گازو روشن میکنیم وقتی جوشید
?????
و کف کردگازو کم میکنیم شکرهای اطراف ظرف را با فرچه اغشته به ابلیمو داخل ظرف میزنیم وقتی شکر کاملا حل شد زعفران و هل و گلوکز را اضافه می کنیم البته من گلوکز نزدم زیاد مهم نیست برای سرخ کردن مواد را تو قیف مخصوص یا ظرفهای سس که خالی شده میریزیم توی قابلمه روغن داغ شده بصورت دلخواه میریزیم هر دو طرف زولبیا که طلایی شد توی شهد میندازیم و برمیداریم
نوش جونتون